OPSKRIFT: Krydret kylling

EVENT: Gender swap til Kulturnatten

billede-14-10-2016-20-55-012

I fredags, altså under Kulturnatten i København, blev jeg inviteret til at læse op på Hovedbiblioteket. Det var et rigtigt interessant event kaldet Gin & Gender. Ad tre omgange blev tyve gæster ført ad en mystisk omvej, og til sidst ned i kælderen hvor mig og min kæreste sad klar til at læse op af Ebba Witt-Brattströms tekst ‘Århundredets Kærlighedskrig’.

billede-14-10-2016-20-13-48

Cecilie Lind og Rolf Sparre Johanssons oplæsning til eventet

Vi sad i små hulrum i stilhed. Jeg sad i det blå rum, og Islam i det lyserøde. Når gæsterne havde fået deres gin og tonic, og sad afventende på gulvet i stilhed, begyndte vi at læse op af dialogen. Jeg var en dominerende, mandlige karakter, og Islam var en skrøbelig, kvinde.

Det var en virkelig fed, og intens oplevelse. Normalt har jeg ikke overskud til at være teatralsk når jeg læser op, men fordi vi skulle fortolke en andens tekst, kunne vi virkelig lege. Jeg sad i starten på en trone af bøger, men som teksten skred frem, kom jeg længere og længere ned.

Det gav mig helt lyst til at dyrke dramatik!

billede-14-10-2016-22-37-002

Som sædvanlig var det super hyggeligt at tage et smut til København, men jeg vil virkelig ønske jeg havde fået oplevet mere af Kulturnatten. Det meste af min tid gik med at øve og sidde backstage på biblioteket. Heldigvis foregik der en masse forskelligt derinde, så jeg fik set lidt af nogle forskellige bands, og stemningen var rigtigt dejlig. Biblioteket havde et generelt mystisk tema kørende, og det var fedt at kunne stå på den anden side af kulisserne.

Jeg håber jeg bliver inviteret til et andet event næste år, og jeg så rigtigt kan få set København by night, for der er noget fantastisk ved stemningen når alle er lidt småfulde og fulde af liv!

Tak fordi I læste med!

billede-15-10-2016-00-51-22billede-15-10-2016-15-29-38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Krydret kylling