EVENT: Gender swap til Kulturnatten

KUNST: Walt Disney i Odense

disney1

Lige nu, og frem til marts, har Odense besøg af Walt Disney!

Jeg tager jævnligt på Brandts, det lokale kunstmuseum, og ser de nye udstillinger. Denne gang var det en udstilling med gamle cells, helt tilbage fra de gamle kortfilm, og frem til i dag, hvor der var et helt rum dedikeret til Frozen.

Uanset om man er et barn, eller bare en voksen der godt kan lide animationsfilm (det er mig), så er det en super fin udstilling.

Dog må jeg sige: Det bliver lidt repetetivt. I starten er det sjovt at se hvor fint det er håndtegnet, og hvordan man malede på gennemsigtige plader, man lagde over baggrunde. Og jeg fik da en masse ud af det; genså de gamle kortfilm man så i Disney Sjov, og opdagede nogle jeg slet ikke kendte til. Men cirka halvvejs går man lidt død i det. Det gjorde jeg i hvert fald. Jo længere op i tiden man kommer, føles det som om man bare ser på stillbilleder, selvom det da er meget fint at se koncepttegningerne, og forestille sig hvor anderledes filmen havde været. Jeg gik hele tiden i et stadie mellem ‘næ hvor sjovt’ og ‘nej hvor kedeligt’. Så jeg fik da noget nostalgi og genkendelsesglæde. Ja, jeg har nok til svært ved helt at sige om jeg syntes det var en god udstilling eller ej, for når jeg kigger på de billeder jeg tog, tænker jeg alligevel, at det var da hyggeligt.

Hvis du er fan af Disney, så er udstillingen værd at se, men hvis man bare synes det er hyggeligt at se en Disneyfilm i ny og næ, som med mig, så er udstillingen ikke helt umagen værd. Desværre havde jeg allerede set de andre tre udstillinger der kører samtidig, så jeg var en lille smule skuffet. Det sagt, så er Brandts et super fint museum, og jeg ser frem til at se hvad de ellers har af ustillinger i fremtiden.

Jeg synes I skal gå ind og se udstillingen, så I kan fortælle mig hvad I synes!

Udover Disney-udstillingen kører der også lige nu udstillinger med John Kørner, ‘skæg’ og selvfølgelig Brandts faste udstilling.

I må have en rigtigt god dag alle sammen!

disney2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: Gender swap til Kulturnatten