Når man venter på et afslag

Sick but Fashionable

remix3

Jeg er syyyyyg! Jeg var lige ved at skrive et indlæg om citron og ingefær, og om hvor glad jeg er for at al min undervisning for i dag er aflyst, men det er simpelthen for træls!

Så jeg har besluttet mig for at lave et positivt indlæg om sygdom. Dvs., jeg har besluttet mig for at ignorere, jeg er syg, og i stedet samle alle de dejlige ting jeg fantaserer om at købe, som kan holde mig varm!

Nyd jeres raskhed eller, hvis I også er syge, så god bedring!

 

woolaaaa

Fra venstre:

Jakke fra ASOS ~ Sweatshirt fra NLYTrend ~ Bomber Jacket fra ASOS ~ Jumper fra ASOS ~ Halstørklæde fra ASOS ~ Jakke fra Jacqueline de Yong ~ Jumper fra ASOS ~ Pebermynte- & Lakridste fra Pukka ~ Brændenældete fra Clipper

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man venter på et afslag