OPSKRIFT: Cremet Efterårs-Suppe med Græskar og Gedeost

Food, Fashion and Election Night

Image result for the american election

Billede: Elan

Som Engelskstuderende er The Election Night for mig, hvad jeg forestiller mig Olympiaden er for mange. Den skal ses, og man skal chokeres – især i år! Min plan var at tage hen på SDU og drikke øl mens jeg grinede ad taler og snakkede med (/græd med) EngAm-studerende til klokken fire om natten.

Men, men, men … Sådan skulle det ikke gå. Jeg er nemlig syg (ja, jeg er rigtigt meget syg for tiden, jeg ved det godt), så jeg bliver hjemme, og græder for mig selv. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan have det hyyyyggeligt! Så nu har jeg samlet den ultimative opskrift til en hyggelig Election Night – all by your lonesome.

Mad

nachos

Billede: The Pioneer Woman

Der skal spises nachos! Jeg læste mig frem til, at nachos er en klassisk ting at spise når man ser sport i USA, så det virker passende at mæske sig i nachos i aften.

Hvis du kun har smagt de kedelige nachos de serverer på caféerne i Danmark er du måske lidt skuffet, men nej. Vi skal ikke bare lave nachos, men loaded nachos! Dvs. at du altså laver et lagkage-bjerg af lag, som du putter i ovnen, og når den kommer ud kan du skære et stykke ud hvor hver eneste bid har både nacho-chips, ost, grønt og sovs!

Den simplificerede opskrift lyder:

  • Nacho-chips
  • Ost (helst cheddar eller jack)
  • Kødsovs
  • Grøntsager som majs, avocado m.m.

Men for specificeringens skyld kan du følge denne her opskrift fra den amerikanske blog ‘The Pioneer Woman’.

 

Drikke

Image result for chocolate banana milkshake

Billede: Honk if You’re Vegan

Til dessert vil jeg lave en milkshake, for når jeg tænker USA, tænker jeg USA’s ungdomskultur i 50’erne! Fordi det er The Election, og jeg forbereder mig selv på en mindre depression, har jeg valgt at prøve kræfter med en ‘Boozy Banana’. Jeg har aldrig lavet en milkshake før, så jeg håber det bliver godt.

Du laver en Boozy Banana ved at følge en klassisk chokolade-banan-opskrift og så tilføje et shot rom. Bon appetit – og god brændert 😉

 

Fashion

Til sidst: Enhver undskyldning for at smide noget drool-worthy tøj op, bør tages, så her er 3 hurtige fra ASOS! Enjoy!

usa

Jeg håber I nyder at være sure over The Election, lige så meget som jeg gør. Hav en fantastisk uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Cremet Efterårs-Suppe med Græskar og Gedeost