København drukner i litteratur! - BogForum 2016

BOGINSPIRATION: Jeg drømmer om at læse igen!

saxo1

Det forfærdelige ved at tage en sproglig uddannelse, er også det dejlige: Dine lektier er at læse. Når man får fór at læse romaner og noveller, så tager det lidt af glæden ud af det. Derfor glæder jeg mig helt absurd meget til at få ferie, og det ser ud til jeg ikke har nogle som helst eksamener i januar, så jeg tror jeg har en hel måned til at få stillet min leisure-læse-sult!

Jeg har samlet nogle bøger jeg har lyst til at læse! Mange af dem er på dansk, for selvom jeg elsker engelsk, har jeg også lidt savnet at læse mit grove, minimalistiske modersmål. Dog kan jeg jo heller ikke lade være med at smide nogle af de engelsksprogede klassikere ind, jeg pinligt nok stadig ikke har fået læst. Man er jo nu engang engelskstuderende.

Nyd en samling skønhed – og det kan være det inspirerer et julegave-indkøb, nu vi er igang.

saxo2

  1. George Orwell: “1984” | 2. Rasmus Nikolajsen: “Tilbage til Unaturen” | 3. Helle Helle: “Hvis det er” | 4. Olga Ravn: “Celestine” | 5. Peter Adolphsen: “Machine” | 6. Donna Tartt: “The Goldfinch” | 7. Stephen Hawking: “A Brief History of Time” | 8. Kristian Bang Foss: “Døden Kører Audi” | 9. Peter Høeg: “Effekten af Susan” | 10. Harper Lee: “To Kill a Mockingbird”

Hvis du synes det er helt uoverskueligt at skulle gå ind og læse om alle bøger, kan du her vurdere hvad du er interesseret i, og så nøjes med at tjekke dem ud:

  • Dansk, roman: 3., 4., 5., 8. & 9.
  • Dansk, digte: 2.
  • Engelsk, klassiker: 1. & 10.
  • Engelsk, ny-klassiker: 6.
  • Engelsk, fagbog: 7.

Fortsat god læselyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København drukner i litteratur! - BogForum 2016