Sådan laver du en Bullet Journal - Den ultimative alt-i-én-kalender

Jobsamtale til drømmejobbet i morgen!!

pupper

Mit drømmejob har en kontorhund man må nusse med! – jeg sværger, det ikke er derfor det er mit drømmejob, men vær ærlig: Du har har også lyst til at have en pupper du kan nusse med i dine pauser!

Jeg søgte for cirka en uge siden, og allerede klokken otte dagen efter jeg havde søgt, fik jeg mail om, at det så godt ud. Jeg fik tilsendt fem tests jeg skulle udfylde, for at de kunne se, om jeg havde hvad der skulle til. Nervøst og med utroligt meget self doubt udfyldte jeg dem og sendte dem tilbage. Og så var der stilhed, og ventetid!

De tests jeg skulle udfylde var

  • Korrektur på dansk
  • Korrektur på engelsk
  • En oversættelse fra Dansk til Engelsk
  • En fri opgavebeskrivelse rettet mod folkeskolen
  • Og en opgave med femten sætninger, der illustrerede forskellen på ‘ad’ og ‘at

Det er selvfølgelig et lingvistik-job jeg virkelig, virkelig, virkelig gerne vil have. Ordbogen.com søger nemlig en ‘language whiz’ til et deltidsjob! Mit drømmejob er lingvist, men jeg har altid tænkt, det var en svært branche at komme ind i, men med det her job kunne mine fremtidsdrømme måske lade sig gøre.

Efter en alt for lang uge fik jeg besked på at jeg havde bestået prøverne, og at jeg skulle til jobsamtale.

Den jobsamtale er så i morgen, fredag!

Jeg har været til frisøren, bare for at føle mig mere klar og på, men sandheden er at jeg ikke kan lade være med at være nervøs. Alle andre jobs jeg har søgt, har være lidt ligegyldige for mig – det har bare været for pengene, men for engangs skyld vil jeg virkelig, virkelig gerne have det. Jeg kan næsten ikke holde det ud!

Jeg håber håber håber jeg får det! Ønsk mig held og lykke!

Hvis det går rigtigt godt, laver jeg nok et indlæg om hvordan man skriver en god ansøgning når man er ung.

Forresten nævnte jeg jo noget om en hund. Det er fordi Ordbogen.com som arbejdsplads har både en hund, et yogarum og en Playstation man må benytte sig af. Det lyder som en rigtigt fed atmosfære at arbejde i, og så at være omringet at en masse grammatiknørder lyder jo helt perfekt.

Tak fordi I læste med, have en rigtigt god dag! – Og kryds fingre, tak !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en Bullet Journal - Den ultimative alt-i-én-kalender