Jeg fik det! + Gode råd til din jobansøgning

KUNST: Hvass & Hannibal

hannibal1

Jeg er ikke normalt “fan” af ting, men ligesom alle andre har jeg fan-girlet en del, da jeg var yngre. For nylig besluttede jeg mig for at vende tilbage til mine gamle ynglingsting, og se hvordan de har udviklet sig. Derved genopdagede jeg mit fave grafiske design-firma HANNIBAL&HVASS og de er stadig fantastiske!

Da jeg var ung og dum ville jeg selvfølgelig gerne have en tatovering, ligesom alle de andre 17-årige, og min plan var selvfølgelig en tatovering af et af deres designs fra Efterklangs album Piramida. (Jeg synes ikke, folk med tatoveringer er dumme – jeg er bare jaloux og fattig)

Enjoy the show!

billede-16-05-2013-20-57-59

Min gamle tattoo-drøm fra Piramida – H&H

hvass-hannibal-childrensbook-011

“Treasure Hunt Children’s Books” for Wide Eyed Editions – H&H

hvass-hannibal-heals-fabric-tile1

“Heals – Textile Design” – H&H

hvass-hannibal_monki_spread11

hvass-hannibal_monki_spread31

“Monki Magazine – Editorial” – H&H

hvass-hannibal-nightshift-11

“Turboweekend Nightshift – Album Artwork” – H&H

hvass-hannibal-twkugle1

“Turboweekend – Ghost of a Chance” – H&H

hvass-hannibal-apple-landscape-11

“Apple” – H&H

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik det! + Gode råd til din jobansøgning