15 ting jeg ville købe hvis jeg havde råd

Mit Kreative Tidsskrift FLAKS

 

forsidebd

Jeg har et tidsskrift. For over et år siden sad mig og Tamara Nyvang Bredevang og snakkede om fremtiden. Vi snakkede om at vi gerne ville eje en ø og et kollektiv, og andre drømme man kunne sige “en dag” til, men da vi nåede frem til at vi ville starte et tidsskrift, indså vi at det slet ikke var så uoverskueligt igen.

Vi startede en blog (some kan ses her) og satte en mailadresse op, og så gik vi igang med at samle kreative sjæle som ville hjælpe med projektet.

I 2016 udgav vi så vores multimedieprojekt i form af FLAKS #1 – læs det gratis her!

I starten var folk lidt forvirrede, fordi vi ikke sagde hvad vi ville have. Vi holdt det åbent for alle. Som vi siger på vores blog: “Du skriver, eller tegner, eller tager billeder, eller designer, eller kan lave layout, eller spytter på papir, eller knækker DVD’er og smider dem ud fra en bro. Bare vi kan ‘printe’ det i et digitalt tidsskrift, er vi ligeglade med formen. Det vigtigste er at du er kreativ og original.”

Efter en del reklameren og tiggen kom der heldigvis en masse mails, og oven i købet nok til at vi måtte fortælle nogle at vi ville have dem i blad #2. Nu er vi så endelig gået igang med FLAKS #2!

Nu, da vi kan linke til vores eksisterende blad, går det meget hurtigere med indsendelser. Vi har sat en deadline 1. april 2017, men vi har allerede fået nok til at kunne lave et blad med det samme.

Det er dejligt endelig at kunne komme videre med projektet, og jeg glæder mig rigtigt meget til at kunne vise jer frugten af arbejdet.

FØLG PROJEKT-FLAKS PÅ FACEBOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ting jeg ville købe hvis jeg havde råd