Hvad er der at ændre?

At Drømme i Sims // Jeg Flytter

flyttesims

Min kæreste og jeg skal flytte til en mini-mini-mini-mini-lejlighed om lidt under en måned. Det er rigtigt stressende, at skulle gå fra et rimelig stort sted, til et småt sted, fordi vi ikke ved om vi skal af med alle vores møbler. Så fik vi en idé! Vi har lavet lejligheden i Sims.

Heldigvis var det rigtigt beroligende, at sætte alle møblerne ind. Jeg indså, at vi slet ikke har så mange møbler, som jeg frygtede. Nu glæder jeg mig bare til til at flytte, og lave mit lille Sims-hjem!

Her er mit hjem:

sims1

Her er det oppe fra. Skabe, køkken og badeværelse er allerede i lejligheden, så det er faktisk kun resten der er vores. Vi har jo heldigvis ikke så mange møbler!

sims2

Små bitte rum og et mega småt badeværelse. Jeg blev faktisk nødt til at gøre det større i Sims, end det er i virkeligheden, fordi badet ikke kunne stå klemt ind mellem de andre ting.  I virkeligheden burde det være 4×4 tern, ikke 4×6, som det er på billedet!

sims3

Køkken-stue-kombinationen var lidt bekymrende, men så snart jeg indså, vi både kan have sofa-TV-hjørne og spise-stue-hjørne, blev alting lidt rarere!

sims4

Fint! Jeg håber virkelig, Sims får ret i, at det kan lade sig gøre!

sims5

Sidst, men også ret så vigtigt: Vi kan stadig have et kontor! Jasss!

Det bliver så dejligt at få pakkeri og flytterod overstået! Jeg glæder mig til at bo i det nye område!

Hav en god dag, alle sammen ! !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der at ændre?