At Drømme i Sims // Jeg Flytter

Kunstner-Kolonien

 

16114226_700722206752557_6664130804562707946_n

Noget jeg har savnet ved at være sjællænder, er at tage til København og se digtoplæsninger. Hvis jeg lige havde tid, at drikke kaffe og tage et smut fordi månedens Hvedekornsoplæsning eller Kælderlæsning. Det gjorde jeg ofte, og jeg kom altid hjem inspireret.

Jeg elsker Odense, men indtil for nyligt havde jeg det indtryk, at der kun var poesi en gang om året, nemlig til Spoken Word Festival.

Nu har jeg endelig fundet den kunst, jeg har savnet! En gang om måneden arrangerer en gruppe, der kalder sig selv Kunstner-Kolonien nemlig “The Living Room”.

Jeg var lidt weary, fordi det var et open mic-arrangement. Jeg havde frygtet, at det bare var (og ja, nu lyder jeg rigtigt snobber. Undskyld) en flok seksten-årige, der skrev om at de røg cigaretter og læste Strunge.

Det var ikke alle til arrangementet, der var lige dygtige, men det gjorde slet ikke noget. Det jeg oplevede, var en flok rare mennesker, der ville hinanden det bedst. Jeg har aldrig været til et arrangement før, hvor folk støttede hinanden så meget. Der var ikke noget snobbet jeg-prøver-for-hårdt-at-være-kunstner, nej. Det hele var hyggeligt, og jeg elskede hvert øjeblik!

Det jeg prøver at sige med det her indlæg, er at jeg er glad. For jeg fandt ikke bare det jeg søgte, som var oplæsninger ligesom dem i København. Jeg fandt noget meget bedre!

Så hvis du er fra Odense eller omegn, synes jeg du skal undersøge hvornår den næste oplæsning er.

Jeg tjener selvfølgelig ikke penge på det her indlæg. Jeg er rent faktisk bare reelt begejstret for noget, for en gangs skyld.

Jeg håber vi ses!

 

Jeg har på groveste vis tyv-stjålet billeder fra Kunstner-Koloniens Facebook-side, for at vise hvor dejlig en stemning der var til oplæsningen:

guitar kunst sort hvid kunstner-kolonien the living room digtoplæsning open mic arrangement odense

guitar kunst sort hvid kunstner-kolonien the living room digtoplæsning open mic arrangement odense

guitar kunst sort hvid kunstner-kolonien the living room digtoplæsning open mic arrangement odense

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At Drømme i Sims // Jeg Flytter