Romananbefalinger: BA i Engelsk

Æstetik: Twin Peaks

twin-peaks-feature-photo1

INGEN SPOILERS! Bare æstetik.

Enten elsker man Twin Peaks, eller man er forvirret. Nej, der er løgn. Jeg elsker Twin Peaks, og jeg er satans forvirret hele tiden.

Jeg har endelig fået set tredje sæson af Twin Peaks færdig, og jeg har for første gang i Twin Peaks’ historie fået besvaret nogle spørgsmål … for derefter at få smidt en hel spandfuld nye i mit ansigt.

Jeg vil ikke sige for meget, for jeg er her ikke for at lave en analyse af serien. Jeg ville egentlig bare ridde på min egen hype, og lave et indlæg med ting og sager. Det er ikke fordi jeg har råd til at købe en masse tøj, bare fordi jeg er i Twin Peaks humør, men det er en sjov måde at meditere over de æstetiske aspekter af den fantastiske serie.

Så: Enjoy some hurtigt sammensmækket stuff!

bd1

  1. Noisy May – shirt with sheer panel detail
  2. Club L – deep plunge back maxi dress
  3. ASOS White – frayed seam overcoat
  4. Neglelak fra O.P.I: maroongrårød

 

bd2

  1. Boohoo – oversized splized check shirt
  2. Vila – lace frill detail high neck top
  3. ASOS Petite – denim borg jacket in midwash blue
  4. Cheap Monday – cropped check shirt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romananbefalinger: BA i Engelsk