Valg: De mærkeligste lokalpartier

Jeg har fået kat!

cat kat cute nuttet æstetisk

Crazy cat lady-alarm! I skal se min overnuttede kat.

Jeg har ikke så meget at sige, men jeg har billeder!

Hun hedder Valdemis og hun er smaddersød. Hun er opkaldt efter Valdemar Atterdag, men i en kvindelig katteversion. Hun er fire år gammel.

Hun er bare smaddersød, okay?

Ps. Jeg læste engang et blogindlæg, hvor en blogger havde en sokratisk samtale igang om hvilken slags kattegrus, hun skulle købe. Jeg tænkte, at det var godt nok mærkeligt. Nu forstår jeg! Kattegrusmarkedet er jo en jungle! Hvorfor koster det billigste ni kroner, mens det næstbilligste koster ni millioner? Kommer mit hjem til at lugte af lort, hvis jeg ikke køber noget ordentligt? Der er så mange ting, jeg gerne ville vide om kattegrus, og så mange konsekvenser, hvis ikke jeg finder ud af det. Hjælp!

Men helt seriøst, se lige min kat:

cat kat cute nuttet

cat kat cute nuttet

cat kat cute nuttet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg: De mærkeligste lokalpartier