Podcast: Stefan, Lasse og jeg snakker om telefonsalg og bloggen

Vi har brug for flere kreative folk + Bladet er udkommet!

flaksss

FLAKS er i dag udkommet! Og jeg synes forresten, at du skal være med i det næste.

Som I måske ved fra mit tidligere indlæg, har Tamara Nyvang Bredevang og jeg kæmpet bravt og længe for at udgive FLAKS #2, og vi har glædet os vildt længe til at kunne afsløre det færdige produkt.

I dag er dagen! FLAKS kan læses!

Inden jeg afslører det smukke smukke blad, vil jeg lige opfordre alle jer fantastiske mennesker til at bidrage til det næste. Vi går nemlig i gang med arbejdet, så snart vi kan.

FLAKS er for alle kunstformer. Vi har hidtil kun haft skriftlige produkter som digte og noveller samt visuelle som fotografier, tegninger etc., men vi er åbne for alt. Videokunst, artikler, performance – alt er velkomment. Så hvad end du er blogger eller kunstner, så synes jeg, du skal sende noget ind.

Jeg kan afsløre, at vi kører med et tema for #3, som du kan følge med i afsløring af ovre på vores Facebook-sideMen selv hvis du ikke lige kan få dig selv til at passe ind i temaet, er du meget velkommen til at sende ind alligevel, for det ville bare være fedt, hvis vi kunne komme hurtigt igang med #4 også!

NÅ MEN – nu er det tid til at afsløre bladet!!

*drum roll*

Ta-daaa:

Hvis det ikke lige virker, eller du bare gerne vil læse mere om projektet, så gå ind på vores side lige her!

Og som sagt: Like os på Facebook og send os en mail!!

Vh J

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast: Stefan, Lasse og jeg snakker om telefonsalg og bloggen