Tidsskrift søger mørk kunst

TRAVL

Jeg er en elendig blogger. Jeg er doven, jeg poster aldrig til tiden og jeg har en milliard jobs, jeg skal tage mig til, som tager tiden fra mig, så jeg ikke får blogget. Elendig! Denne måned, har jeg endnu mindre tid. Jeg har så lidt tid og så meget stress, at det eneste jeg kan finde på at blogge om er dét. Så strap on your seatbelt, for nu skal jeg beklage mig.

Men det er jo godt, at have travlt. I hvert fald når det betyder, at gode ting sker i ens liv.

Jeg har eksamensperiode. Jeg har haft en meget travl eksamensperiode. Sidste uge havde jeg eksamen mandag OG onsdag OG fredag, og de var fandeme mundtlige, så jeg skulle jo også lige forberede mig en masse-masse-masse på dem alle. MEN de gik mega godt, så jeg skal jo ikke beklage mig, men stressen sidder stadig i min krop, selvom de er ovre. Nu skal jeg jo fokusere på den næste mundtlige eksamen, men det kan jeg alligevel ikke helt, for jeg er jo også i gang med at flytte.

I fredags var der flyttesyn (det gik heldigvis også godt). Det var dejligt at sige farvel til studieboligen, når det betyder, at vi skal flytte hen i en drop dead gorgeous drømmelejlighed! MEN alligevel er det også en mærkelig situation, for jeg er nemlig hjemløs i tre uger. Det gik lidt skævt med opsigelsen, og vi fik talt lidt forbi hinanden, så det er nu engnag det, der sker. Jeg flytter først den 1. juli, og lige nu bor jeg hos mine svigerforældre.

Det er altså hyggeligt, at bo her, men det er lidt svært at forberede sig til eksamener, når man ikke har et skrivebord.

SÅ alting går jo godt, men stressen sidder i mig. Alt gik bedre, end jeg forventede. Alt gik godt. Men jeg er træt. Og jeg er stresset. Og jeg har ikke andet at skrive om, end dét, at alt går godt selvom det ikke føles sådan.

Vi ses nok engang i næste måned, hvis jeg kan finde ud af at slappe af til den tid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidsskrift søger mørk kunst