TRAVL

Digtudgivelse og -oplæsning | Hvedekorn

hvedekorn poesi digte udgivelse

Jeg plejede at ville være digter. Jeg synes da stadig, det kunne være en interessant karrierevej, men jeg har indset, at det ikke er vejen for mig. Jeg skriver ikke nok. Jeg kan bedre lide at snakke om digte, end jeg kan lide at skrive. Der er mange grunde. Men engang imellem søger jeg tilbage til mine rødder og får et skud kreativ energi, der bare må ud. Så skriver jeg en spandfuld digte, sender dem til Hvedekorn og føler mig tilfreds indtil næste gang, det sker.

Nu er jeg kommet i Hvedekorn igen! Jeg har hele fem sider med digte i nr. 2, 2018. Nederst kan I se et lille sneak-peak, eller I kan smutte ind på Hvedekorns Facebook-side, hvor de har delt et af mine længere digte. ELLER I kan komme og høre dem live!

På onsdag (d. 19. september) kl. 20 læser jeg mine digte højt hos Rosinante&Co i København. Kom og sig hej!

Vi ses forhåbentlig!

Vh J

hvedekorn poesi digte udgivelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVL