Digtudgivelse og -oplæsning | Hvedekorn

Jeg har googlet mig selv, og jeg fandt noget fedt!

google at google sig selv

Jeg har googlet mig selv. Heldigvis er den eneste, jeg deler navn med, en underviser i pædagogik. Det tager jeg gerne credit for! Især er det ret smart, når nu jeg gerne vil være lærer. Og nå ja, så kommer der også en masse billeder af en model frem. I’ll gladly accept!

At google mig selv var et trip down memory lane. Jeg har lavet så mange små, hyggelige ting. Jeg har været med i tre podcasts, afholdt en lingvistikworkshop og holdt et foredrag om multimodale lingvistiske individer. Det er alt i alt rigtig hyggeligt at google lidt rundt, for man glemmer lidt, hvad man har været en del af. Jeg bliver altid overrasket over, hvor mange steder mit navn optræder ude i det store, kolde verdensrum (cyberspace).

En side, jeg ikke vidste, mit navn optrådte på, var Saxo.

Jeg har været i poesibladet Hvedekorn tre gange. To af de gange, har mit navn åbenbart været vigtigt nok til at florere i bladets officielle beskrivelse! Ho-ly shit!

Her er, hvad der blev sagt om mig i Hvedekorn 2/2018:

Og Anne Mari står skulder ved skulder med endnu yngre Johanne Kirkeby, der taler sit hel eget hyper-moderne og ærke-poetiske mæle:”Hun tager imod narrativet/ Hun udvider krat/ Grene bøjer sig for ferskner/ Ferskner drukner i juice/ Marengs tørrer ind/ Væske i en ørken”Og sådan fortsætter det med den gode poesi op og ned af årgangene.

Jeg er citeret og alt muligt!

hvedekorn johanne kirkeby

Det var så dagens optur!

Vi sees!

1 kommentar

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digtudgivelse og -oplæsning | Hvedekorn