At starte forfra på universitetet | Sidefag

DIY Brillerens – sådan laver du din egen

Når man er to i husholdningen, der har briller, så er brillerens bare noget, der er alle steder. Jeg har aldrig i mit liv tænkt over, at brillerens skulle koste noget.

Her for nylig indså jeg, at jeg egentlig er ved at løbe tør. “Jeg skaffer da bare noget nyt – det kan kun koste nogle kroner,” tænkte jeg. Det koster så 20-40 kroner, fandt jeg ud af. Det føles fjollet, at betale for noget, man da bare må kunne lave selv. Så jeg researchede mig frem til, at selvfølgelig kan man lave det selv!

Brillerens består af:

  • 1/4 demineraliseret vand (vand uden mineraler fx regnvand) – i nogle opskrifter skriver de bare, at man skal bruge vand – prøv dig frem. Især hvis du bor udenfor en større by og derved ikke har så meget kalk i dit postevand. Almindeligt vand burde være helt fint!
  • 3/4 sprit – husholdningssprit/finsprit/hospitalssprit
  • nogle dråber opvaskemiddel

Put den i en af de der sprayflasker, som på magisk vis har manifesteret sig i dit hjem, ryst godt og brug!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At starte forfra på universitetet | Sidefag